Dragos musiki ailesinden mutlu haber

Derneğimizin iki sezondur TSM korosu şefliğini başarı ile gerçekleştiren TRT sanatçısı Sayın Berrin ŞENER 11.09.20020 tarihinde  dünyaevine girmiştir.Sevgili şefimize mutluluklar diliyoruz.Herşey gönlünce olsun. Sevgilerimizle.

Gülten Aydeniz

12 Eylul 2020
Sonsuz mutluluklar diliyorum . Hayırlı olsun .
Serdar

12 Eylul 2020
Mutluluklar diliyorum . Serdar Taştanoglu Dragos musiki derneği Kurucusu , Yönetim kurulu Başkanı Dünya ve etnik müzikler korosu şefi

12 Eylul 2020
Değerli Berrin hocam aranızda olamadığımız için çok üzgünüm ama bu mutlu gününüzün ömür boyu sağlıkla devam etmesini diliyoruz ve siziçok seviyoruz inşallah corona salgınınından sonra yine görüşürüz
Umran özbey

12 Eylul 2020
BU KARE HAYAT BOYU SAADET İÇİNDE DEVAM ETSİN. MUTLULUKLAR DİLERİM. KATILMAYI ÇOK İSTERDİM, UZAKTA OLMAM AYRICA VİRÜS BU ANI ENGELLEDİ. İYİ GÜNLERDE HEPBERABER KUTLARIZ İNŞALLAH.

Mutluluklar diliyorum
Armağan ümit çı

12 Eylul 2020
Bir ömür mutlu, sağlıklı ve güzel birliktelikleri olsun. Berrin Şener hanımı ve eşini kutluyorum.
Sonay Ovissi

Mutluluklar dilerim Hayirli olsun
Ayşe Gücün

12 Eylul 2020