YAZARIMIZ MUSTAFA KIRAN'IN DİZİSİ

Sevgili okurlar değerli dragos musıki derneği sevenleri ve Kıymetli Dragos musıki Ailesi

Dernek web sitemizin değerli yazarı mizah ustası sayın Mustafa KIRAN on parmağında on marifet olan bir sanatçıdır.

Brezilya fahri konsolosu , Fenerbahçenin kadrolu uzun süreli tercümanı, Mizah yazarı, Radyo programcısı ve aktör onun ilk aklıma gelen marifetleri belkide bilmediğim daha pek çok yönü daha bulunmaktadır.

Şimdi sizlere Yazarımızın şu sıralarda çok izlenen dizilerinden "Camdaki kız" dizisindeki Muhasebeci Galip bey rolü nü paylaşmak istedim.

Aşağıdaki linkiden  ve videolarımız kısmında yer alan videodan  diziyi izleyebilirsiniz.

Sadece yazarımıza ait kısmı izlemek isterseniz de aşağıdaki zaman aralıklarına gelebilirsiniz.

(GÖRÜNTÜ SAAT ARALARI :  1.13.54'ten 1.17.36 'ya   -----   1.18.38'den 1.19.27'ye geçerek izleyebilirsiniz.)

Not Ayrıca dizinin başrol oyuncusu Sn Tamer LEVENT ile Altın arslan lions klübünde beraberiz.

DMD EDİTÖRLÜĞÜ

Henüz Yorum yok