Müzik, insana iyi gelir

Müzik, insana iyi gelir… Müzik hayatımda hep oldu, olacak, olmalı… Müzik dinlemek beni rahatlatır, mutlu eder, enerji verir, hüzünlendirir ve daha birçok duyguyu da beraberinde getirir. Konsere gitmek hayatımda belli bir yer tutar. Başta klasik müzik konseri olmak üzere; rock, caz, pop… her fırsatımda giderim. 2020 yılı yılbaşı itibari ile emekli oldum, dolayısıyla konserlere gidebilmek için daha fazla zamanım olacak diye çok mutluydum. Haftada en az bir konser ile 2020 yılına başladım. Maalesef hevesim kursağımda kaldı! KORONA illeti yalnız benim değil bütün dünyayı etkilemişti. Ancak hayatımda bir dönüm noktası idi; 20 şubat 2020 Türkan Saylan Kültür merkezi, konser salonu Dragos Musiki Derneği Dünya ve Etnik müzik korosu konseri Bu konseri ailemle beraber izledim. Çok beğendim, dahası etkilendim. Ertesi gün, konser sonrasında sahnede ekrana yansıtılan Dernek tel.nunu aradım. Değerli hocamız Serdar Taştanoğlu ile görüştüm. Konserden çok etkilendiğimi ve koronuza katılmak istediğimi belirttim. Daha önce hiç koro çalışmam olmamıştı. Ancak Serdar bey’in samimi ve dostane yüreklendirmesi ile kendimi koro çalışmalarında buldum. İyiki bu adımı atmış ve koronuza katılmış ve sizleri tanımaktan çok mutluyum. Korona yüzünden çok fazla yüzyüze çalışamadık ancak değerli hocamızın üstün çaba ve destekleri ile aylarca ZOOM dan keyifli dersler yaptık. Bu ay Derneğimizin 10. Yıldönümü, ne mutlu bizlere!!! En kısa zamanda sağlıkla ve müzikle içiçe hep beraber olabilmek üzere, Sevgili Dragos Musiki ailem, sizleri özledim….

Nilgün TEZER

05.04.2021

Serdar Taştanog

05 Nisan 2021
İyiki yollarımız kesişmiş .Derneğimiz sizinle hem iyi bir üye hemde iyi bir yazar bizlerde güzel yürekli bir dost kazanmış olduk. Sevgilerimle

05 Nisan 2021
Sevgili Nilgün ne iyi etmiş konserimizi izlemeye gelmişsiniz. İnanıyorum birlikte de çok konserde bulunacağız.
Pınar

05 Nisan 2021
Canım kardeşim, iyi yüreklim. “Müzik insana iyi gelir” diyorsun. Sen de insana iyi geliyorsun, iyi ki varsın. Yazarlık ruhunda varmış da haberimiz yokmuş. Lütfen tatlı dilinden, kaleminden, yüreğe dokunan yazılara devam

05 Nisan 2021
Müzikli nice nice mutlu yıllara, inşallah!! İyi ki Serdar ve Aysel hocalarımızla kader bizi bir araya getirdi ve çok güzel bir müzik ailemiz oldu! SEVGİLER!!!
Nurdan Erakıncı

06 Nisan 2021
Nilgün’cüğüm müziğin güzelliği bizi Dragos Musiki Derneği’nde yeniden buluşturdu. İş hayatımızda birbirimizi göremiyorduk belki ama bu güzel dernekte şarkılarımızı birlikte söylemek beni çok mutlu ediyor. Sevgili Dragos ailesi ile nice müzikli günlerimizin olmasını diliyorum. Sevgiler..

06 Nisan 2021
Nilgün hanım Daha nice konserlerde yine beraber olacağız inşallah gerçekten müzik ruhun gıdası bu gıdayı bırakmayacağız
ERTUĞRUL ÖZBAĞ

10 Nisan 2021
Nilgün hanım hepimiz birbirimizi özledik ,mutlu sağlıklı günlerimiz ne güzelmiş, ,müzik çalışmalarımızdan sonra bahçede çaylar içip ,pasta kestiğimiz günler olacaktır.