BEN ÜMRAN ÖZBEY

Sevgili Okurlar Çok yakında bende sizlerle birlikte olacak, birlikte gülüp, birlikte hüzünlenecek, birlikte düşünüp, birlikte ortak noktada buluşacağız. Sizlere çok kısa kendimi tanıtmak isterim. Lise Öğrenimimden sonra (Anadolu üniversitesi işletme 2.sınıftan ayrıldım. Akabinde Halkla İlişkiler üzerine okudum.) Sırası ile önce bir İthalat-İhracat Şirketinin ingilizce Departmanında, Ziraat Bankası Gn.Md.Sermaye Piyasaları Borsa bölümünde çalıştım ve emekli oldum. Remax Gayrimenkul sektöründe işe başladığım yıl Dragos Musiki Derneği ile tanıştım. Dragos musiki ailesinde olmamın 8.yılı içindeyim. Dragos Musiki derneğinin yönetim kurulu uyesiyim. Müzik sevgi ve beraberliği ile düşünce-anılar-izlenimlerimizide sayfamızda paylaşmak üzere herkese merhaba.

Serdar Taştanog

18 Haziran 2020
Değerli dostum DMD yönetim kurulu üyesi arkadaşım Sizinle bu defa DMD yazı ailesinde birlikte olmak okurlarla deneyimlerimizi düşüncelerimizi anılarımızı paylaşmak büyük mutluluk. Yazi ailemize hoş geldiniz

18 Haziran 2020
Ümran hanım hoşgeldiniz yazılarınızı merakla bekliyoruz başarılar
Aysel Taştanoğl

18 Haziran 2020
Sevgili Ümran hanımcım sizi bu alanda da görmekten çok çok mutlu oldum. Her halinizle çok takdir ettiğim sizi bizlere sunacağınız güzel yazılarınızla bekliyorum. Sevgiler
Gülten Aydeniz

18 Haziran 2020
Evet Ümran hanım merhaba hoşgeldiniz. Ben gulten Aydeniz . İsminizi görünce önce manasını buldum ve çok mutlu oldum. Mutlaka sizde biliyorsunuz . Donanımlı bakımlı özenli saygılı ... Nekadar güzel vasıf varsa hepsi bir arada sizin isminiz oldum Yazılarınızı sabırsızlıkla bekliyorum . Selam ve sevgiler

HOŞGELDİNİZ ARAMIZA!! SEVGİLER!!
Nurdan Erakıncı

18 Haziran 2020
Ümran hanım merhaba, paylaşımlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum. Sevgiler.
Ceyda Çiltaş

20 Haziran 2020
Hoşgeldiniz ,yazılarınızı merakla bekliyoruz.
Hafize EROL

20 Haziran 2020
Ümran hanımı canı gönülden tebrik ediyorum. Gördüğüm en güçlü kadın kalemine yüreğine sağlık yazılarını bekliyoruz.