NOTALARIN ADRESİ

Dragos Musiki Derneği'nin ilk kurulduğu yıllarda Marmara Deniz Sitesi'nin duvarında'' Musiki Derneği'' ilanını görünce heyecanlandım ve bir gün uğradım. Yer faaliyet olarak gözüme küçük geldi. Aradığım müzik ortamı burası olabilir mi! Diye düşündüm. Başkanımız Sayın Serdar Taştanoğlu'nun tanıtım ve anlatımından sonra profesyonel işlere açık olduğuna kanaat getirdim katıldım.
    Trakya'dan kara yolu ile Yunanistan'a geçmeyi çok isterdim. Selanik'te bahar festivaline derneğimizin davet edilmesi ile bu teşebbüsüm gerçekleşti. Kosova, Saraybosna daha pek çok Ata topraklarında verilen konserlerde Ülkemizi temsilen elçi vazifesi hissinde hem gezi hem müziğimizin icrası reklam değil fevkalade tanıtımlardı. Bugün geldiğimiz yer Başkanımızın bu konudaki bilgisi, emeği verdiği önem eşi hanımefendi Aysel Taştanoğlu'nun çalışmaları ile hakkettiği yerde başarı rozetini takmıştır. Müziğimizdeki pek çok değerli sanatçılarımızında konserlerimize katılmış olması bunun onayıdır. Derneğimize katılmaktan mutlu bir üye olarak hep beraber nice konserlere imza atalım.

Ümran ÖZBEY

09.04.2021

09 Nisan 2021
Birlikte nice konserlere inşallah

11 Nisan 2021
HEP BERABER NİCE NİCE MÜZİKLİ, SEVGİ DOLU, SAĞLIKLI YILLARA, İNŞALLAH!!